heb je vragen

F.A.Q.

Een band boeken voor jouw feest of evenement kan soms best spannend zijn. Met onze jarenlange ervaring maken wij het jou zo gemakkelijk mogelijk. Wij willen namelijk ook dat jouw event een daverend succes wordt! De meest gestelde vragen + antwoorden vindt je hier. Heb je toch nog vragen; aarzel niet en neem contact met ons op.

placeholder image-sqplaceholder image-sqplaceholder image-sqplaceholder image-sqplaceholder image-sqplaceholder image-sq
placeholder image-sqplaceholder image-sqplaceholder image-sqplaceholder image-sqplaceholder image-sqplaceholder image-sqplaceholder image-sq

Wij staan het liefst op een ruim podium; zodat ook rondom enige ruimte is. Bij voorkeur een podium van 8 x 5 meter… groter is mooier! Kleiner kan, maar gaat vaak wel ten koste van de show.

Wij komen met een omvangrijke licht en geluidsinstallatie. Hiervoor hebben wij 1 x 63A krachtstroom aansluiting nodig (5-polig). Een andere optie is 2 x een 32A (5-polig) krachtstroomsaansluiting. Voor bescheiden feesten kan een enkele 32A (5-polig)krachtstroomaansluiting voldoende zijn. Vraag naar de mogelijkheden! De aansluitingen dienen altijd in de directe nabijheid van het podium te zijn. Bij gebruik van een aggregaat adviseren wij een 100KVA aggregaat.

Wij zetten een flinke show neer en pakken groots uit… en ja, dan moet wel e.e.a. opgebouwd worden. Wij doen dit als band samen met onze crew. Hierdoor kunnen we snel opbouwen en ook behoorlijk snel na de show weer ingepakt zijn. Wij rekenen voor het opbouwen 3 uur. En doorgaans zijn wij na de show na ca. 1 uur klaar met alles weer inpakken.

Wij maken lange dagen en zijn echt ontzettend veel onderweg; dus een eenvoudige warme maaltijd wordt absoluut heel erg gewaardeerd! Wij zijn met een groep van 7 mensen. Indien mogelijk: voor 1 persoon een aangepaste KHA maaltijd: d.w.z. geen aardappelen, pasta’s, patat…. Simpele gesteld alleen vlees en groente...

Natuurlijk kunnen en mogen gastartiesten en/of DJ’s gebruik maken van ons geluid. En uiteraard geheel kosteloos! Neem hierover wel vooraf even contact met ons op.

Het zou natuurlijk heel erg vreemd zijn als het in de pauzes doodstil is…. daarom hebben wij een iPod bij ons met gevarieerde muziek. Maar wil je het echt goed doen, dan adviseren wij altijd om een DJ in de pauzes in te zetten. Ook kan er gekozen worden voor eigen muziek met een eigen speler. Neem hierover vooraf wel even contact met ons op.

Hou er rekening mee dat wij met een vrachtwagen komen. Dat kan betekenen dat er in sommige gevallen rijplaten nodig zijn om zonder risico’s bij het podium te komen. Daarnaast komt de band ook met meerdere personenwagens… hou er rekening mee dat de auto’s (het liefst) dichtbij de feestlocatie kunnen komen (ivm de instrumenten e.d. die allemaal meegenomen worden.)

Het weer in Nederland kan soms verraderlijk zijn. Hou daar bij openluchtevenementen rekening mee. Nu zijn wij niet van suiker en kunnen best een paar druppels regen verdragen, maar bijna al onze apparatuur is elektrisch en dat gaat niet goed samen met vocht… Zorg daarom voor een waterdicht podium en ook voor een waterdichte overkapping voor de mengtafels. Bij twijfels of vragen, neem gerust contact met ons op. Wij willen namelijk ook dat het een geslaagd feest wordt!

Aarzel dan vooral niet en neem contact met ons op. Wij willen namelijk ook graag dat jouw evenement probleemloos verloopt en een doorslaand succes wordt!

MELROSE

H.C.Pootstraat 38
7552WN Hengelo
KvK: 02334800
BTW: NL806198862b01
algemene voorwaarden

Volg ons